Követjük az ügyvédi hivatásrend igényeit

Az ügyvédség számára kedvező feltételek mellett biztosítjuk a kötelező továbbképzés lehetőségét. 2022-ben 15 személyes és élő online megtekintésű MÜK akkreditációval rendelkező továbbképzést tartottunk ügyvédek számára országszerte, melyeken 46 kreditet lehetett gyűjteni. Jelenleg 26 e-learning végezhető akkreditált továbbképzés elvégzésére van lehetőség e-learning rendszerünkön keresztül, ahol 20 kreditpontot gyűjthetnek ügyfeleink. 2020 és 2023 között eddig közel 19800 ügyvédi kreditpontos igazolást állítottunk ki a képzésre kötelezettek részére. A felsoroltak a teljesség igénye nélkül jelzik elkötelezettségünket az ügyvédség minél szélesebb körű kiszolgálása iránt.

Az Ön elvárásaihoz igazodva szervezzük a továbbképzést

Szigorú az időbeosztása az ügyféltalálkozók vagy a bírósági munka miatt?

Ha a rugalmasabb tanfolyamokat preferálja, távoktatási (e-learning) platformunkon is megszerezheti kreditpontjait.

Szeretne személyesen is részt venni egy továbbképzési napon?

Kiterjedt képzési-oktatási infrastruktúránk garantálja, hogy igény szerint olyan vidéki nagyvárosokban is tartunk továbbképzéseket, ahol más szolgáltatók nem biztosítják ezt a lehetőséget.


Természetesen nem kell választania: minden továbbképzési lehetőséget rugalmasan biztosítunk Önnek, egész évben. Váltsa meg már most Ügyvédpraxis továbbképzési és konferenciabérletét!

Még nem ügyfelünk?

Kérje személyre szóló ajánlatunkat, kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja képzéseinkről.

Kövessen minket Facebook oldalunkon

Facebook Pagelike Widget

Megosztás