Jelentkezési adatok

Create your free account now and get immediate access to 100s of online courses.

Kérjük az alábbi adatlapon akkor jelentkezzen be, ha még nem rendelkezik vállalatunknál ÜgyvédPraxis vagy ÜgyvédPraxis Prémium előfizetéssel.
 
Az alábbi űrlapon a képzésre való jelentkezéshez szükséges adatokat kell megadnia és az új Fkft. ( 2013. évi LXXVII. törvény) 15. § szerint előírt adatokat. Ezen adatainak megadására azért van szükség, mert a fent hivatkozott törvény paragrafusa szerint a felnőttképzőnek a bejelentéshez kötött felnőttképzési tevékenysége során eleget kell tennie a felnőttképzés adatszolgáltatási rendszerébe történő adatszolgáltatási kötelezettségnek.

Nyílvántartó kamara:

Számlázási adatok

Create your free account now and get immediate access to 100s of online courses.Az eseményre történő sikeres jelentkezés esetén, 1 munkanapon belül visszaigazoló e-mailt küldünk Önnek, az esemény részleteivel.

Az esemény napján jelenléti ívet vezetünk, amelynek aláírása a meghatározott időpontokban a kreditszerzés elengedhetetlen feltétele.

Amennyiben a képzés számonkéréssel (vizsgával) zárul és Ön a képzést legalább 60%-os sikerességgel teljesítette, akkor óránként 1,5 kreditet kaphat, számonkérés (vizsga) nélkül záruló képzések esetén óránként 1 kreditre jogosult.

Személyes részvétellel járó képzés esetében a képzés napján a jelenléti ív aláírásakor nyilatkoznia kell arról, hogy a képzés végén vállalja- e a záróvizsgát az óránkénti dupla kreditpont reményében. A vizsgára záróteszt kitöltésével kerül sor. A számonkérés feleletválasztós módszerrel történik. Vizsgája abban az esetben sikeres, amennyiben Ön a helyes válaszok legalább 60%-át kiválasztotta - ebben az esetben Ön óránként 1,5 (másfél) kreditpont illeti meg. A személyes valamint élő online megtekintésű képzésen, a képzésen való részvételért Önt abban az esetben is megilleti az óránkénti 1 (egy) kredit, amennyiben a záróvizsgát 60% alatt teljesítette.

Amennyiben a képzéssel, vagy cégünk szolgáltatásaival kapcsolatos kérdései vannak, munkatársaink a 061-880-7600-os telefonon, illetve az info@mprx.hu e-mail elérhetőségen készségesen állnak rendelkezésére.